Codziennie dokładają starań, by zaspokoić gusta swoich gości. Dbają o to, by menu było urozmaicone, przygotowane ze świeżych składników i w przystępnej cenie. „W Pafalu” smacznie, zdrowo jak u mamy.
„W Pafalu” to mały, rodzinny biznes. Dania na wynos i z dowozem przygotowywane są w dwóch lokalizacjach – przy ulicy Gdyńskiej 25 ( naprzeciw Netto ) oraz przy Wróblewskiego 22 ( obok sklepu rowerowego). Czynny jest od poniedziałku do piątku, w godzinach od 9.00 do 16.00. Zamówienia można składać telefonicznie pod numerem telefonu 530 639 120.
– Codziennie przygotowujemy nowe menu. Nasze dania gotowane są z największą starannością i zachowaniem wszelkich standardów higieny. Obiady można zamawiać telefonicznie lub osobiście w jednym z dwóch naszych barów. Jesteśmy małą, rodzinną firmą i gotujemy tak, jak sami chcielibyśmy zjeść. Każdego dnia na naszym profilu społecznościowym na facebooku można znaleźć aktualne menu. Codziennie jest inna, świeża zupa oraz kilka propozycji drugich dań. Oprócz zmieniającego się dania dnia, oferujemy potrawy, które są na stałe w naszym menu : pierogi, naleśniki czy też klasyczny kotlet schabowy. Nasze pierogi mają cienkie ręcznie wyrabiane ciasto, są codziennie lepione na oczach naszych gości i zawsze mają smaczne, zdrowe farsze. Obiady, które przygotowujemy są doskonałe, dla całej rodziny. Dowozimy dania na terenie Świdnicy oraz do okolicznych wiosek. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty – zachęcają Edyta i Daniel Majchrzak, właściciele lokali.
Istnieje możliwość wykupienia karnetu na obiady w cenie 17 złotych za dwudaniowe danie. Abonament jest bezterminowy i można go wykorzystać w dowolnym momencie.