Connect with us

Wyszukaj na portalu

2°C Świdnica
mojaswidnica.pl

Aktualności

Poszukują statystów do filmu „Chopin, Chopin!”

pixabay

Jeżeli chcesz przeżyć przygodę swojego życia i zobaczyć jak wygląda praca na planie filmowym to w dniach 23, 24 i 26 sierpnia (piątek, sobota, poniedziałek) w Roztoce będą nagrywane zdjęcia do największej polskiej fabularnej produkcji historycznej realizowanej w tym roku, pt. „Chopin, Chopin!”.

W rolę Fryderyka Chopina wcieli się aktor młodego pokolenia, Eryk Kulm Jr. Produkcja w reżyserii Michała Kwiecińskiego będzie jedną z najdroższych w historii polskiego kina.

Do udziału w statystowaniu zapraszane są kobiety i mężczyźni w wieku 18-60 lat, którzy będą wcielać się w postacie wieśniaków, mieszczan, klasy wyższej i szlachty. Zdjęcia nagrywane będą w Roztoce.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Stawka:

130,00 zł netto za 1 dzień (zdjęcia dzienne)

195,00 zł netto za 1 dzień (zdjęcia nocne)

65,00 zł netto za udział w przymiarkach, które odbędą się innego dnia niż dzień zdjęciowy

Advertisement. Scroll to continue reading.

Produkcja zapewnia wyżywienie, napoje i niezapomnianą przygodę w towarzystwie największych gwiazd polskiego kina.

Zgłoszenia z dopiskiem ROZTOKA zawierające imię i nazwisko, aktualne zdjęcie twarzy (bez nakrycia głowy) i aktualne zdjęcie sylwetki, numer telefonu oraz rozmiar odzieży prosimy przesyłać na maila: adam@mkmstudiofilm.pl.

Zostaw komentarz

Leave a Reply

Advertisement

Facebook

Przeczytaj również

Wszelkie prawa zastrzeżone. © Miejska Biblioteka Publiczna w Świdnicy, 2023

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Polityka prywatności

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close